<

На вакантні посади до виконавчого комітету міськради Володимира обрали спеціаліста з економічного розвитку та юристкосульта

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 29.11.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1788
/ Коментарі відсутні

25-го листопада відбулись конкурси на заміщення вакантних посад у структурі виконавчого комітету міської ради Володимира, а саме: конкурс на головного спеціаліста відділу економічного розвитку, проектної діяльності та інвестицій на період відпустки основного працівника та конкурс на посаду головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу.

На посаду головного спеціаліста відділу економічного розвитку, проектної діяльності та інвестицій претендували двоє кандидатів: Мар’яна Паюк та Ярослава Петлюк, йдеться на сайті міста.

За результатами двох етапів конкурсу, котрі включали складання письмового іспиту та співбесіду, конкурсна комісія рекомендуватиме міському голові призначити на цю вакантну посаду Ярославу Петлюк.

Довідково:

Петлюк Ярослава Ігорівна (дівоче прізвище – Ільницька) народилась 17 квітня 1986 року у с. Льотниче.

Освіта:

  • Вересень 2001 р. – червень 2004 р. навчалась у Нововолинському електромеханічному технікумі за спеціальністю «Економіка підприємства», отримавши диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.
  • Вересень 2004 р. – червень 2007 р. навчалась у Київському національний авіаційний університеті, отримавши диплом магістра за спеціальністю «Облік і аудит».

Досвід роботи:

  • червень 2006 р. – лютий 2020 р. – працювала у АТ «ОТП Банк» м. Київ на посаді експерта з продажу банківських продуктів клієнтам малого та середнього бізнесу, в т.ч. з лютого 2010 року по лютий 2020 року – декретна відпустка на 3-х дітей.
  • лютий 2020 р. – по даний час – Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» Волинської обласної ради на посаді інженера з охорони праці.

На посаду головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу претендували  Олександр Штик та Ольга Шостакевич. За результатами двох етапів іспиту, конкурсна комісія рекомендуватиме міському голові призначити  Олександра Штика.

Довідково:

Штик Олександр Володимирович народився 19 вересня 1994 року у м. Володимирі-Волинському.

Освіта:

  • 2011 р. – 2017 р. навчався у Інституті підготовки кадрів для органів юстиції та Державної судової адміністрації України №4 Національного юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого.

 Досвід роботи:

  • 2018 р. –2021 р. працював у Володимир-Волинського РВ УДМС України у Волинській області на посаді головного спеціаліста.
  • 2021 р. – 2021 р. працював у ТОВ «КРОНОСПАН УА» на посаді менеджера із закупівлі відділу логістики та постачання деревини.
  • 2021 р. – 2021 р. працював у Нововолинське бюро правової допомоги Володимир-Волинського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на посаді головного спеціаліста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя