<

У Володимирі обрали голову Молодіжної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 30.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
624
/ Коментарі відсутні

29-го вересня у залі виконавчого комітету міської ради Володимира відбулось засідання Молодіжної ради, на якому були присутні одинадцять членів ради та працівники відділу молодіжної політики та спорту.

На правах головуючого заступник міського голови Андрій Гудим поспілкувався з присутніми на актуальні для них теми та допоміг розпочати координаційну роботу, повідомляють на сайті міста.

Серед трьох запропонованих кандидатур головою Молодіжної ради обрали  Вероніку Бормову, члена правління громадської організації “Зелений маяк”, яка зокрема проводить військово-патріотичну та медичну підготовку серед молоді.

Після палких обговорень заступником обрали Руслану Халимендик, члена громадської організації “Креатив Студіо”. Секретарем обрано Наталію Лук’янчук, бухгалтера фонду підтримки підприємництва “Бізнес-центр”. 

Начальник управління молодіжної політики та спорту В’ячеслав Петрук запропонував під час наступного засідання, які повинні відбуватись не рідше, як раз у квартал, обговорити створення, рентабельність та загальну концепцію молодіжного центру.

Молодіжна рада утворена при виконавчому комітеті міської ради Володимира є консультативно-дорадчим органом місцевого рівня, покликаним сприяти постійному вдосконаленню державної молодіжної політики на території громади.

Молодіжна рада створена з метою залучення молоді до активної участі у громадському, культурному та соціальному житті громади, створенні здорового молодіжного середовища, підтримці молодіжних ініціатив та сприяння самореалізації молоді у громаді Володимира.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця