<

У Володимирі обрали голову молодіжної ради

17:11 | 9.06.2023 / Володимир / /
Перегляди
769
/ Коментарі відсутні

8-го червня відбулось перше засідання новоствореної молодіжної ради Володимира, на якому були присутні сімнадцять членів ради та працівники управління з гуманітарних питань.

На правах головуючого заступник міського голови Андрій Гудим ознайомив усіх з рішенням виконавчого комітету і допоміг розпочати координаційну роботу, повідомляють на сайті міста.

Серед трьох запропонованих кандидатур та після палких обговорень головою молодіжної ради обрали Артура Салуху, члена громадської організації «ПЕРФОМАНС», заступником обрали Марію-Вікторію Смолярчук, яка є заступницею голови студентської ради Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського. Секретарем обрано Софію Любинецьку, ученицю ліцею № 3. 

Також на засіданні затвердили регламент роботи ради, обговорили участь молодіжної ради в реалізації проєкту «Маю думку – участь для молодіжних рад», реалізованого ГО “Молодіжна Платформа” за сприяння Норвезької ради у справах біженців за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок