<

У Володимирі комунальники продовжують боротьбу з наслідками негоди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 21.12.2022 / Володимир / , /
Перегляди
350
/ Коментарі відсутні

20-го грудня техніка та працівники комунального підприємства розпочали протиожеледну обробку пішохідних доріжок, вулиць та доріг громади. Працювало 8 одиниць техніки та всі двірники підприємства.

“Під час боротьби з ожеледицею тільки за один день висипали майже 20 лійок (розкидач) солі. За менш екстремальних умов на ліквідацію ожеледиці зазвичай витрачають 3-4 лійки солі”, – повідомив заступник директора комунального підприємства Віктор Павлось.

Ввечері 20-го грудня комунальники взялися згортати сніг та крижаний покрив на головній площі міста. У той час грейдери підприємства підчищали вулиці міста, де найбільш інтенсивний рух транспортних засобів.

Не всі дороги, вулиці та прибудинкові території Володимирської громади знаходяться на обслуговуванні КП”Полігон”. Дороги та вулиці, які знаходяться на обслуговуванні комунального господарства розчищаються та посипаються.

“У подальшому, перш ніж висловлюватись щодо незадовільної роботи підприємства, слід попередньо з’ясувати, до сфери обслуговування якого підприємства належать дані дороги”. – йдеться у дописі

Працівники і техніка КП”Полігон” не взмозі одночасно та в короткі терміни охопити всі дороги та вулиці відразу. Комунальники роблять усе, щоб оперативно розчистити/посипати вулиці та дороги міста.

Першочергово обслуговуються центральні дороги та вулиці з найбільшою прохідністю мешканців громади та транспортних засобів.

Усі питання, скарги та пропозиції КП”Полігон” приймає за тел. 0684122141 та 0978717612, у повідомленнях на сторінках КП”Полігон” у фейсбуці, інстаграм та телеграм, або за адресою: вул.Володимира Великого, 54.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця