<

У Володимирі хочуть закупити нове обладнання для КП «Полігон»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 4.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
802
/ коментарі 2

3-го вересня у Володимирській міській раді відбулося засідання робочої групи з розгляду питань про придбання нової техніки для КП «Полігон»

На зустрічі були присутні керівники профільних управлінь та відділів, депутати та директор комунального підприємства “Полігон” Володимир Собіпан та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, повідомляють на сайті міста.

Директор Володимир Собіпан озвучив присутнім цінові пропозиції по дорожньо-комбінованих автомобілях з піскорозкидальним обладнанням та поворотним відвалом задля посипання доріг та вулиць громади у зимовий період та по трактору на гусеничному ходу (бульдозера) для надання послуг з ущільнення та трамбування твердих побутових відходів на полігоні по знешкодженню ТВП.

У результаті члени робочої групи прийняли рішення винести на розгляд профільних депутатських комісій та сесії міської ради питання купівлі нового бульдозера.

Також вирішили дати дозвіл на початок процедури закупівлі машини з піскорозкидальним обладнанням та поворотним відвалом, на який виділили 200 тисяч гривень під час останнього засідання сесії міської ради.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця