<

У студії «БУГ» Микола Матусевич розповів, як можна змінювати місто на краще лише своїми силами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 8.08.2018 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
4
/ коментарів 9

У студії “БУГ” побував Микола Матусевич, член виконавчого комітету Володимир-Волинської міськради та активний житель міста. Чоловік став ініціатором та виконавцем робіт з встановлення показників як пройти до історичних пам’яток міста.

Не лише про задум та мотиви встановлення покажчиків розповів Микола Матусевич, а також про те, як обирає певним напрям роботи. Зокрема сьогодні, 8-го серпня, перед тим як завітати до журналістів встиг відремонтувати місток на дитячому пляжі. Про це та інше докладніше в нашому сюжеті.




коментарів: 9
  1. нехай краще пан Мвтусевич розкаже за що його звільнив з роботи пан Саганюк і скільки збитків та зла він приніс громаді міста перебуваючи на посаді нач. соц захисту …,

  2. Прибив дві доски, а пропіарився як будто церкву побудував, фу знову в депутати лізти буде

  3. ну просто тобі Микола УспЄнський-Мостовой)))))) Через поле, через гай ходить Микола-помагай)))))))) причому, безкоштовно помагай…. а чим тоді займаються у місті комунальники та відділ культури на зарплаті? навіщо ми їм платимо гроші? Давайте одного иколу дразу на усі посади поставимо))))) смішно. якось не по-дорослому, не по-мужицьки…. по-хлопськи.

  4. Світлана Федонюк, депутат міської ради :

    пане Миколо Матусевич, з тим містком у Вас справді краще вийшло, ніж з туристичними вказівниками)))))) щиросердечно вітаю!

  5. Жіночки-активіски повиходьте накінець заміж і всі проблеми з вказівниками і Миколами відпадуть назавжди ))))))

  6. Нехай повертається на базар цукерками при вході торгувати це в нього краще виходило.Кухарка в політиці як коза в елекроніці.

  7. Просто окремим особам не*****й робити і нічим зайнятися ,вот і їх крутить на подвиги.То як не обісру повнстю то хоть сирну трохи.Микола Володимир ович,не звертайте на хворих увагу,маєте бажання втілити щось в життя-робіть! підтримаємо!

  8. Зробив , проявив ініціативу то значить молодець! А якщо комусь з надактивністю нема що робити то краще ляжте і поспіть. Від того більше користі буде ніж від того вічного обгаджування .великі спеціалісти і грамотєї. Два роки чи то три мовчали, а тут як з цепа зірвалися

  9. скажіть, а де чотири роки поспіль перебували так звані вказівники пана Матусевича? і чому він “як з цепі зірвався” саме зараз їх ставити?))))))) а поспати, Іване Петровичу, ми усі згодом зможемо – на “7 тупику”. І ви теж…. тому не дуже тим переймайтесь)))))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа