<

У поліції Володимира-Волинського прокоментували ДТП із депутатом Панасюком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 3.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
51
/ коментарі 4

Поліцейські Володимира-Волинського повідомили для журналістів інтернет-видання “БУГ”, що за кермом автівки, яка 2-го січня потрапила в ДТП був депутат Олексій Панасюк.

Нагадаємо, що 2-го січня у центрі Володимира-Волинського о 12:50 трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю авто депутата обласної ради Олексія Панасюка. Сам же Панасюк з червня 2018 року рішенням суду позбавлений водійського посвідчення терміном на один рік. Тоді депутат відмовився проходити тест на алкогольне сп’яніння, за що й поніс відповідальність.

На місці правоохоронці встановили, що 34-річний водій Фольцвагена виїздив із території автостанції на зелений сигнал світлофору, і в цей же час водій Мерседес-Бенс не пропустив його. Водій Фольцвагена проживає в селі Зимне.

За кермом елітної автівки знаходився депутат Олексій Панасюк. Обидва авто отримали механічні пошкодження.

Адміністративний протокол був складений на депутата обласної ради.




коментарів: 4
  1. Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, –

    тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

    Примітка. Особа, цивільно-правова відповідальність якої застрахована, звільняється від адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, за умови, що учасники дорожньо-транспортної пригоди скористалися правом спільно скласти повідомлення про цю пригоду відповідно до Закону України “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”.
    Ну і вот права другий раз не заберуть бо їх і так нема вже 340 гривасіків дасть Льоша і далі буде кататись. А ше лучше як валютчик напише бумажку то і вовсє звільнять від відповідальності

  2. Може бути і 126.ч3. Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами – 510 грон. Або 122 ч.2 Проїзд на червоне світло = від 425 до 510грн. Вбудь якому випадку для льоші “льогкий іспуг”.

  3. Якого хріна він мав пропускати фольцвагена? Якщо водій Мерседес їхав на зелений. Як на мене винний водій буса що стояв на краю парковий і за нього не було видно перешкоду!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер