<

У Володимирі-Волинському депутат Панасюк знову потрапив у ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 2.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
27
/ коментарів 20

2-го січня у Володимирі-Волинському на перехресті вулиць Ковельської та Данила Галицького депутат Волинської обласної ради Олексій Панасюк потрапив у ДТП на своєму “Мерседесі”.

За словами свідків, за кермом “Мерседеса” перебував сам Олексій Панасюк. Пізніше на місці пригоди приїхав на допомогу до Олексія брат Ігор Панасюк, який раніше вже потрапляв в гучний скандал пов’язаний з керуванням автомобіля в стані алкогольного сп’яніння.

На місці працюють поліцейські. Коментар від правоохоронців наразі не вдалося отримати. Деталі інциденту згодом.

Нагадаємо, що депутата обласної ради Олексія Панасюка в червні 2018 позбавили водійського посвідчення терміном на один рік та було оштрафовано на 10 200 гривень за відмову проходити освідування на вміст алкоголю.




коментарів: 20
  1. Простому без прав зась їздити а тим можна. Їм що до того? Вони слуги народу.

  2. Яка рада такий і депутат ???В крайньому випадку заплатить 425грн штрафуі буде дальше їздити без прав,він же ДЕПУТАТ

  3. А що погано всім вам зробив той Панасюк ?
    «Кого вибрали ,того й маєте»»
    А як щось потрібно то одразу ж до нього ж проханнями допомогти і біжите всі !
    Скільки хорошого тим людям не роби,скільки не допомагай ,всеодно бачать тільки погане і тішаться тим

  4. Ви не знаєте нічого про цього депутата! У вас напевно вже рефлекс на слово “дипутат” , і погана думка про них. Як на мене саме він багато зробив для військових, а також для молоді ВВ. І ДОБАВЛЮ, що займається волонтерством ще досі, а не тільки на початку війни.

  5. Нормальный чувак! Не має чого його обсуждати. Спочатку заробіть на такий мерседес

    • Нормальні чи ненормальні не мають права їздити без водійського посвідчення бо це порушення закону. А закон один для всіх.

  6. Ой мама рідна шо ж воно таке неудачне ні в лічной жизні ні в партії. Депресанти Льоха вже пора принімать

  7. Та коли ти сідаєш за кермо ПЯНИЙ ти злочинець,а злочинці повинні сидіти в вязниці, А на рахунок того ,,допоможи,,то він за дякую не допомагав.Ви шановний робіть все по совісті і по закону тоді не треба буде бігати за допомогою

  8. Навчіть його їздити спочатку, а потім права давайте, три ДТП за рік це занадто

  9. Це безтолкове перехрестя, для не місцевих це катастрофа. Його потрібно перепланувати, або хоча б інтервал червоного світла зробити одночасно, щоб всі водії встигали закінчити маневр, а не стояли посеред перехрестя в очікуванні.

  10. Там на перехресті не мішало ще один світлофор поставити. А то від базару виїдуть і пруть не дивлячись що вже червоний горить. Хоча на всіх світлофорах по місту однакова ситуація. Жовтий загорівся- а раптом проскочу. А за допомогою до тих слуг я ще не разу не звертавсь.

  11. А я звертався – більш високомірного самоуверенного і хамовитого чиновника ніколи не бачив він так і намекнув я помагаю тільки тим хто мені служить і де нада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота