<

У місті Володимир-Волинський відмінили концерт популярної групи, проте гроші за квитки не повертають

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 7.05.2017 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарі 4

У місті Володимир-Волинський відмінили концерт популярної серед молоді групи «Kavabanga Depo Kolibri», проте гроші за квитки не повернули.

Сталося це через те, що в організатора концерту Ельдара Алієва поцупили гроші і він не зумів проплатити оренду залу, пишуть у спільноті «Типовий Володимир», – пише Таблоїд Волині.

Концерт мав відбутися в неділю 30 квітня.

За словами користувачки Іванни Петрушки, організатор концерту Ельдар Алієв пообіцяв у офіційному зверненні, що гроші за квитки поверне, потрібно лише йому написати чи зателефонувати. Коли дівчина написала йому в понеділок, він відповів, що йому потрібен деякий час, а потім він проігнорував. Виявилося, що гроші він не повертає не лише їй.

«Ельдаре, звертаюся до тебе! Я розумію, що ти втратив кошти, але своєю поведінкою і ігноруванням до людей складається враження, що ти сам їх в себе поцупив. Надіюся, це повідомлення заставить тебе до дій. Інакше діяти будемо ми у відділку поліції», – написала дівчина.

Дехто із володимирчан припускає, що хлопець – шахрай, проте той з обуренням це заперечує.

Поки що коштів нікому так і не повернули.




коментарів: 4
  1. Я вже давно знаю його, купувала в нього квиток на концерт, а концер не відбувся він сказав, що всі що купили квитки з Володимира Волинського будуть відвезені на концерт тієї ж групи у Луцьк, автобус завіз людей в Луцьк, а після концерта автобуса не було надворі була ніч, люди як хочете так і доберайтесь додому і нікого не цікавило є в тебе гроші чи ні, а коли я писала що на концерт в Луць їхати я не збираюсь і щоб мені повернули гроші за квиток він мені заявив, “твої дружбани мене побили і грошей ніяких повертати я не буду” (писав на російській мові) от я і зробила висновки на рахунок цієї людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця