<

У ЦНАПі Володимира встановили перший термінал для видачі електронних квитків

10:22 | 29.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
433
/ Коментарі відсутні

28-го квітня у приміщенні ЦНАПу встановили перший термінал у Володимирі для видачі проїзних неперсоніфікованих багаторазових квитків (е-квитків).

Працівники ТОВ “Сіті Кард Систем” провели налаштування та попереднє тестування даного терміналу, повідомляють на сайті міста.

Тож тепер мешканці громади можуть придбати та поповнити без комісії баланс квитків, вартість яких становить 80 гривень, здійснивши лише кілька натискань сенсорного екрана.

Нагадаємо, у міських автобусах Володимира протягом двох місяців з’являться валідатори. Це дасть можливість розрахуватися за проїзд карткою або пільговим квитком.

Варто зауважити, що термінал приймає готівку купюрами від 5 гривень, і у разі сплати за квиток більшої суми, решта не видається, а закидається як поповнення балансу даної картки без додаткових витрат. Надалі планується облаштування ще двох таких терміналів, про що повідомлять на сторінці громади додатково.

27-го квітня виконавчий комітет Володимирської міської ради прийняв рішення про номінальну вартість, вимоги та види електронних квитків для проїзду в громадському транспорті, відповідно до якого затверджено п’ять видів електронних квитків:

  • неперсоніфікований багаторазовий, який є безтерміновий,
  • персоніфіковані  учнівський і пільговий квитки, що потребують щорічного підтвердження,
  • та квитки водія й контролера для службового використання.

Запрацюють валідатори у громадському транспорті міста орієнтовно 1-го червня і протягом трьох місяців буде запроваджено перехідний період, коли можна буде розрахуватись як карткою, так і готівкою. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця