<

Триває ремонт автомобільної дороги регіонального значення Ковель-Жовква

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 4.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2608
/ 1 коментар

Ремонтують автомобільну дорогу регіонального значення Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква у межах програми «Велике будівництво».

Про це інформують на сайті Львівської ОДА.

Ще весною автомобільна дорога регіонального значення Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква була не в найкращому стані. На дорожньому покритті спостерігалися різні деформації.

Зокрема, напливи, колійність, тріщини, ямковість та інше. Але щойно зійшов сніг, почалися масштабні ремонтні роботи на одному із перших об’єктів будівельного сезону 2021-го року в межах “Великого будівництва”.

Служба автомобільних доріг у Львівській області розпочала ремонт автомобільної дороги Р-15 ще у 2017-му році в межах поточного середнього ремонту, завдяки чому повністю відремонтували майже 20 км шляху на ділянці від міста Червоноград до міста Великі Мости.

Як повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза, було докладено максимум зусиль, аби колійність та інші деформації дорожнього покриття, які спостерігалися ще на початку поточного року на регіональній трасі Ковель – Жовква, залишилися у минулому.

Автомобільна дорога Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква була охоплена ремонтом одночасно на двох ділянках: від межі Львівської та Волинської областей до села Острів та від Великих Мостів до Жовкви.

Аби якнайшвидше забезпечити проїзд транспорту відремонтованою дорогою, підрядник залучив кілька бригад одночасно, які працювали цілодобово. Наразі на 25-кілометровій ділянці від Острова до межі областей завершені ремонтні роботи.

Попереду роботи із влаштування освітленої кільцевої транспортної розв’язки на перетині автомобільних доріг М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

Як повідомляють, загальна протяжність автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква у межах Львівської області становить 62,4 км. Для того, щоб з’єднати якісним сполученням дві області, ремонтні роботи тривають з обох сторін.

Зокрема, у Волинській області вже відремонтовано майже 48 км шляху.




один коментар
  1. А “танковий полігон”, від знаку “Червоноград” і до ЖД переїзду, ліквідували? Це ж частина дороги Р-15.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця