<

Тридцятиріччя відсвяткувала ЗОШ №5 Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 27.11.2015 / Володимир /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Тридцять років від часу побудови та початку діяльності відзначила сьогодні загальноосвітня школа №5 імені Анатолія Кореневського. 1135-ть випускників за роки дільності, з них – чимало відомих у місті та за його межами діячів, педагогів, підприємців, лікарів. Однак, як зазначили у своїх вітаннях гості школи, 30-ть – це лише старт для звершень та досягнень на педагогічній ниві.

У листопаді 1984-го року за державний кошт та за підтримки Володимир-Волинського цукрового заводу було завершено зведення нового приміщення для навчального закладу. Це була школа сучасного типу із комплексною спортивною базою та плавальним басейном. Першим директором, який усі 30-ть років очолював ЗОШ став талановитий педагог та керівник Анатолій Кореневський. Сьогодні школа носить його ім’я.

На сьогодні директорка закладу – Ірина Костюк, випускниця навчального закладу, яка пройшла кар’єрний шлях від лаборанта до керівника. Як зазначив у вітальному слові начальник міського управління освіти Дмитро Здіховський, цей заклад завжди славився своїм творчим, прогресивним колективом. “Багато що змінилося із часу відкриття школи. Однак, незмінною лишається її теплота та родинна атмосфера”, – зазначив пан Здіховський.

На святі були присутні і директора інших шкіл міста, випускники різних років та батьки дітей, які навчаються тут сьогодні. Учні школи приготували прекрасні, творчі вітання, пісні, сценічні постановки, подарунки.

Керівник військово-патріотичного центру “Третій полк” Руслан Громовий, колеги із педагогічного коледжу, міський голова Петро Саганюк передали вітальні грамоти та подарунки.

IMG_9838
IMG_9841
IMG_9887
IMG_9891
IMG_9897
IMG_9905
IMG_9915
IMG_9840
IMG_9852
IMG_9864




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця