<

Три камери відеоспостереження невдовзі з’являться у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 16.12.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У 2017 році завершується Програма “Безпечне місто”, яку планували реалізувати протягом двох років. За два роки із запланованих 27 камер, в експлуатацію поліцейських передано лише 6-ть та було оголошено тендер ще на 3 камери. 11-го грудня відбувся аукціон з визначення підрядника, який виконає роботи по монтажі цих камер відеонагляду.

На тендер пропозиції подало два учасника, перші з міста Луцьк, другий – місцевий підприємець.

Раніше, на сторінках інтернет-видання “БУГ” публікували, що міські чиновники на закупівлю трьох камер відеонагляду передбачили суму в 100 тисяч гривень.

Після аукціону доступною стала інформація щодо підрядників та їх пропозиції. Так, луцьке ТОВ “Фірма Алерт ком” запропонувало виконати такі роботи за 86 тисяч гривень. Місцевий, Володимир-Волинський підприємець, Андрій Кандиба оцінив роботи майже у 48,3 тисячі гривень. Під час аукціону, луцький підрядник зменшив суму до 77 тисяч гривень. Вартість робіт місцевого підприємця пояснили тим, що він роботи з встановлення та налагодження камер виконає абсолютно безкоштовно (так само як і в перший раз). Отож, переможцем публічної закупівлі став Володимир-Волинський підприємець.

На сайті держзакупівель щоправда не зазначено ще про укладання договору. Однак під час звіту міського голови, 15-го грудня, Петро Саганюк зазначив, що переможцем став місцевий підприємець і невдовзі 3 камери відеоспостереження з’явиться поблизу площі. Камери відслідковувати будуть рух повороту на вулицю Шевченка, Ковельську та площу Героїв.

Згідно заявлених вимог замовника, роботи повинні бути виконані до 13-го січня 2018 року.

Нагадаємо, що Андрій Кандиба виконує аналогічні роботи з влаштування системи відеонагляду у селищі Благодатне Іваничівського району. Також, при виконанні робіт у Благодатному, підприємець подарував можливість для селищної ради проводити публічну онлайн-трансляцію з головної площі.

Додамо, що у Володимирі-Волинському досить давно тривають дискусії щодо того, аби камери надати в публічний доступ і була подана відповідна петиція. Однак жодна з міських камер наразі не доступна в публічному доступі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця