<

Тіло солдата ЗСУ, який загинув у Володимирі-Волинському, знаходиться в морзі 17 днів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 2.06.2016 / Володимир / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Сім’я солдата-добровольця Назара Баценко, якого 16 травня знайшли повішеним у військовій частині Володимир-Волинського, провела мітинг біля будівлі Генеральної прокуратури України. Вони вимагали провести повторну незалежну експертизу. На даний момент тіло солдата ще знаходиться в морзі.

Про це повідомляє кореспондент «Четвертої Влада».

За словами батька Назара Баценко Юрія, тіло його сина вже 17 днів перебуває в морзі. Він вимагає провести повторну незалежну експертизу в присутності родичів, щоб перевірити інформацію, озвучену наслідком.

«Ми – свідки того, як слідчий брехав. Спочатку нам сказали, що розтин робити не можна, потім, що воно зроблено. Батьки мають право на огляд тіла сина. Я подав заяву ім’я Юрія Луценка. Я хочу, щоб він вплинув на ситуацію », – каже Юрій Баценко.

Брат Назара Роман зазначає, що за ці дні сім’ї неодноразово відмовляли в повторній експертизі. Говорили, що це недоцільно. За словами Романа, вони подавали клопотання, щоб слідство взяло відео з камер спостереження. Крім того розслідувати таку справу, вважає сім’я Назара Баценко, повинна військова прокуратура.

«Я хотів бути присутнім при розтині, але нам відмовили по морально-етичних міркувань. Я – лікар-ветеринар, маю якесь про це уявлення, я був готовий. Потім нас поставили перед фактом, що розтин завершено, пустили буквально на дві хвилини. Я не побачив ніяких змін кольору обличчя Назара, а при повішення колір повинен бути синюшний. Можливо, він був підвішений вже мертвим », – каже брат Роман.

Він підкреслює, що у Назара були досить хороші плани на майбутнє, тому сім’я не може повірити у версію самогубства.

20160602144335-9d3bf8ba3daf0e4bf24181bd36ed6d48




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця