<

Строковика знайшли повішеним у військовій частині Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 17.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

У військовій частині Володимира-Волинського (Волинська область) за нез’ясованих обставин загинув солдат-строковик, 25-річний Назар Баценко.

Як повідомили “Оглядачу” рідні загиблого, керівництво військової частини сповістило їх про це 16 травня, – інформує «Обозреватель».

Спершу військові заявили, що хлопець покінчив життя самогубством через повішення, проте потім зовсім відмовилися коментувати обставини того, що сталося.

“Причини смерті не були чітко сформульовані – спочатку сказано було, що він повісився, потім майор, який нам дзвонив, сказав, що не може ніяк коментувати обставини смерті Назара, заявивши лише, що мій син мертвий, запропонувавши приїхати і забрати його тіло”, – розповіла мати загиблого, Тетяна.

За її словами, версія про суїцид Назара виглядає непереконливою. Лише за кілька днів до цього він повернувся в розташування частини з відпустки в рідній Бучі, і в поведінці сина не було помічено нічого предрасполагающего до самогубства.

Більш того, як стверджує Тетяна, до батька хлопця звернувся представник військкомату м Ірпінь, яким був закликає Назар, і настійно рекомендував не поспішати з поїздкою до військової частини, поки не проведуть процедуру розтину тіла.

Прибулих до військової частини братів загиблого не допустили до його тіла, запропонувавши впізнати Назара з фотографій, на яких один з братів загиблого побачив чіткі сліди зовнішнього стискання на його шиї.

Рідні хлопця також повідомили, що військові пропонували провести процедуру бальзамування тіла Назара, потім в поспіху вирішили провести розтин, незважаючи на те, що раніше процедура була запланована на 18 травня.

Сюжет каналу СТБ про Назара Баценка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя