<

Нардеп візьме під особистий контроль розслідування трагедії у військовій частині Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:01 | 17.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Волинський нардеп Ігор Гузь бере під особистий контроль розслідування трагедії у військовій частині Володимира-Волинського.

“У Володимирі-Волинському трапився прикрий інцидент із молодим добровольцем з 51-ої (14-ої) бригади Назаром Баценком. Хлопець родом з Бучі на Київщині одним із перших пішов захищати країну в 2014-у.

Офіцери з частини заявляли про його самогубство, але згодом відмовилися від коментарів та приховували тіло від рідних. За словами матері, версія про суїцид Назара виглядає непереконливо. Лише за кілька днів до цього він повернувся в розташування частини з відпустки і в поведінці сина не було помічено схильності до самогубства.

Тіло Назара зараз із його батьком. Найближчим часом вони повернуться у Бучу.

Беру ситуацію під особистий контроль. Батькам потрібно допомогти в розслідуванні, бо за словами матері, на їх звернення військові належним чином не реагують.

Я вимагаю від Міністерства оборони України забезпечити якісне та неупереджене розслідування інциденту. Таке перешкоджання викликає підозри. Чи не приховують військові власну недбалість або доведення до самогубства?”, – написав нардеп на своїй сторінці у фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця