<

Стало відомо, скільки коштуватиме навчання у школах мистецтв Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 17.08.2018 / Володимир /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

На офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради оприлюднено проект рішення «Про затвердження  Положення про плату за навчання та платні послуги у Володимир-Волинській дитячій музичній школі та Положення про плату за навчання у Володимир-Волинській дитячій художній школі. У випадку затвердження даного рішення депутатами, з 1-го вересня  дітям, котрі бажають навчатися художньому чи музичному мистецтву, потрібно буде сплачувати нові суми коштів.

Про це пише видання «Володимир Медіа».

Ціни у музичній школі для міських дітей можуть бути наступними: вокал, фортепіано, гітара – 150 гривень; скрипка, флейта, кларнет, сопілка, саксофон, труба, баян та акордеон, віолончель, контрабас, домра, ударні інструменти, бандура, туба та тромбон – 100 гривень.

Поряд з тим виокремлено категорію дітей, які повністю звільняються від плати: діти з багатодітних сімей (3-х і більше дітей віком до 18 років); діти з малозабезпечених сімей; діти-інваліди; діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти батьків, безпосередніх учасників антитерористичної операції на підставі довідок, передбачених чинним законодавством; діти загиблого (померлого) учасника бойових дій. Звільняються від плати у 50 відсотків строком на один рік  діти, які стали лауреатами обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів (гран-прі та 1 місце).

Крім того, з 1-го вересня 2018-го року за оренду інструментів за місяць  потрібно буде сплатити за фортепіано – 45 гривень;  бандуру, акордеон, баян духові інструменти, гітару, скрипку, віолончель, домру – 35 гривень.

Передбачено плату за оренду актового залу: одноразова орендна плата актового залу без озвучення за 1 год. – 300грн.; одноразова орендна плата актового залу із забезпеченням звукотехнічного та освітлювального обладнання за 1 год. обійдеться у 500 грн.

Для того, щоб навчатися художній майстерності доведеться щомісяця вносити плату у розмірі 100 гривень. Повністю звільненими від плати будуть діти з багатодітних сімей (3-є і більше дітей віком до 18 років); діти з малозабезпечених сімей; діти-інваліди; діти-сироти; діти позбавлені батьківського піклування; діти батьків, безпосередніх учасників антитерористичної операції на підставі довідок, передбачених чинним законодавством; діти загиблого (померлого) ветерана війни.

Навчання дітей з інших територіальних громад в обох закладах позашкільної освіти здійснюється за рахунок коштів цих територіальних громад на умовах укладених договорів та за рахунок субвенцій територіальних громад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця