<

Стало відомо, де можна дешевше купити ТОП-5 популярних продуктів у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 31.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
20
/ коментарі 4

30-го березня у Володимирі-Волинському провели черговий моніторинг цін на соціально значимі продукти харчування. Управління економічного розвитку та інвестицій Володимир-Волинської міської ради визначило, де у місті продають продукти за найнижчими або і за найвищими цінами.

Моніторинг відбувався в рамках контролю за дотриманням карантинних заходів суб’єктами господарювання, – повідомляється на сайті міськради.

Як розповіла заступник міського голови Лариса Кулікова, у відповідності до попередньої звітної дати 24-го березня, ціни, в основному, залишились на тому ж рівні. Дешевше можна купити рис, кашу пшеничну, макаронні вироби, сир кисломолочний, сметану, картоплю.

Помітний незначний ріст цін (в межах 3-4-х відсотків) на цукор, олію соняшникову, молоко, шинку свинину, моркву.

До прикладу, ціна борошна за кілограм у Володимирі-Волинському від 10-ти гривень (“СІТІ” Луцька, 148) до 14-ти гривень (“Наш край” Луцька, 105).

Макаронні вироби вартують від 13,60 гривень за кілограм (“САЛЮТ” Д.Галицького, 12) до 18,00 гривень (“СІТІ” Луцька, 148).

1 літр олії соняшникової (рафінованої) коштує від 26,50 гривень (“Наш Край” Устилузька, 63) до 35,02 гривень (“САЛЮТ” Д.Галицького, 12).

Ціна шинки свинної за кілограм (без кістки) від 121,90 гривень (“Наш край” Ковельська, 253) до 150,00 гривень (“Наш Край” Устилузька, 63).

Ціна картоплі за кілограм – від 8,90 гривень (“Наш край” Ковельська, 253) до 15,45 гривень (“АТБ” Ковельська, 74).

Найбільше в ціні “стрибнула” цибуля. Наприклад, якщо в супермаркеті «Наш Край» на вулиці Устилузькій, 63 її можна купити по 15,90 гривень, то в супермаркеті “Салют” на вулиці Данила Галицького, 12 вона продається по 26 гривень за кілограм.

Повний список порівняння продуктів можна глянути на сайті міської ради.

“Як з’ясувалося, ціни на одні і ті ж самі товари можуть суттєво відрізнятися в межах одного міста, чи навіть в одній торгівельній мережі. Приклад — вартість продуктів харчування у володимир-волинських супермаркетах”, – йдеться в повідомленні.

Фото ілюстративне




коментарів: 4
  1. Не моніторинг проводити потрібно а штрафувати за незаконне піднятя цін.Так надоїли статісти при владі.

  2. Що за дурниці ти пишеш. Який закон вказує яку ціну ставити? Ти що досі при комунізмі живеш? Ціни встановлює власник товару.

  3. Той хто жаліється на ціни, нехай спочатку погорбатиться і виростить якусь свиню чи овочі, потім це здасть або простоїть день на ринку і заробить декілька гривень. Це важка праця за дешево, і щось не бачив я там багачів.

  4. Або краще спитає не в магазині «Чому така висока ціна?» а в постачальника!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця