<

Сміттєзвалище та антисанітарія: на «Госпрозрахунковому ринку» у Володимирі муніципали помітили занедбаність

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 22.09.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
2490
/ коментарі 3

На території Володимирського ТОВ «Госпрозрахунковому ринку» муніципали помітили місце для відбору води, миття рук, яке перебуває у вкрай брудному та занедбаному стані. Окрім цього розкидане сміття.

Цей ринок знаходиться за адресою вулиця Данила Галицького, 3.

Про це написали на сайті муніципальної варти в фейсбуці.

На території ринку знаходиться стихійне сміттєзвалище, яке своєчасно не прибирається, сміття довгий час не вивозиться. Утримання тривалий час вищезазначених місць у занедбаному стані, суперечить вимогам законодавства, порушує права людей та створює потенційну небезпеку для розповсюдження збудника інфекційних хвороб та бактерій, грибків.

Начальником муніципальної варти прийнято рішення щодо направлення заяви до Держпродспоживслужби у Волинській області для перевірки вище зазначених порушень.

Муніципальна варта звертає увагу службових та посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності на належне утримання об’єктів та прилеглих територій відповідно до вимог законодавства.




коментарів: 3
  1. Треба не звертатьи увагу ,а відразу бити гривнею ,тоді такого непорібу не буде .В нас все робиться совковим методом , треба просити навести лад ,для цього є посадові особи ,які за це отримують гроші .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця