<

Ще одну працівницю митного поста «Володимир-Волинський» судитимуть за хабар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 31.01.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Головний державного інспектора відділу митного оформлення №4 поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці ДФС одержала у липні 2019 року 1000 гривень хабаря.

Зазначається, що посадовиця 25 липня 2019 року одержала від громадянина гроші за безперешкодне проходження ним митних формальностей та нестворення штучних перешкод під час ввезення автомобілем на територію України пасажирів та товарів, – пише пресслужба прокуратури Волині.

Працівницю митниці, яка щиро розкаялася у скоєному, обвинувачують у вчиненні цього злочину й невдовзі вона постане перед судом, який визначить їй міру покарання.

До слова, санкцією ч. 1 ст. 368 КК України за одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням службового становища передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання “БУГ” повідомляв, що головного державного інспектора відділу митного оформлення № 4 митного поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці ДФС підозрюють у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди.

Згодом двом працівникам цього ж митного поста, які вимагали 1000-1500 гривень хабаря від перевізника за безперешкодне проходження кордону, оголосили про підозру.




один коментар
  1. А чого ж не напишуть хто, прівище?Як за Свідерськогото в ту ж хвилину все озвучили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця