<

Чутки над БУГом: Руслан Мороз “завів” собі власний інтернет-ресурс?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 2.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
50
/ коментарів 13

Хто володіє інформацією – той володіє світом. Усвідомлюють це і політики володимир-волинського розливу. Зокрема, подейкують, що новий інтернет-ресурс “Володимирмедіа”, який презентували 2-го лютого належить скандальному “нашокраївцю” Руслану Морозу. А зважаючи на те, що на першому ефір будуть присутні зірки телешоу “Країна У”, не чужий сайту і Максим Клим’юк – давній організатор КВНів у місті.

Як заявила на презентації новоспеченого ресурсу головний редактор Тетяна Палаєвська, конкурентів у колективу “Володимирмедіа” не має, лише колеги. Проте, серед запрошених на святкове відкриття сайту не виявилося колег із “БУГу”. Хоча, усі інші медійники міста – і АТМ “Володимир”, і “Слово Правди”, і “Місто Вечірнє”, – такої честі удостоїлися. Чому так – напевне, саме тому, що колеги із “БУГу” їм не конкуренти.

Працювати на інтернет-виданні буде частина колективу газети “Рідне місто”, яке загадково зникло із інформаційного простору Володимира-Волинського. Ні для кого не таємниця, що співзасновниками “Рідного міста” були Валерій Зінкевич, Олег Борбелюк та… Руслан Мороз.

Вітаємо колег із стартом та чекаємо з нетерпінням наповнення контенту справжніми новинами. Сподіваємося, що газетної закалки у сучасному інтернет-просторі вони позбудуться.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 13
  1. Палаєвська редактор там?????? Ахрінєть і не встать!!! То називається друге пришестя рідної вати! Головні суперматчики і регіанали створили собі помойник для обливання інакомислячих. Місто ждуть великі переміни.

  2. Нда уж… Ну якщо на презентацію запросили колег, то конкурентів вони собі визначили:) “Буг”, їм все одно вас не переплюнути, тим більше з редактором-поваріхою. Каждая кухарка, канєшно, умєєт управлять страной, но інтернет-ресурсом…

  3. Ну я трохи критик Гузя та Бугу. Але за я БУГ!!!! А не за двійочницю, алкоголічку та малолєтку! Їм на трсі десь стояти, а не видання редарувати.

  4. Здуріти можна.Рекетняра – власник медіаресурсу.То треба взагалі рихнутися.Володимр однако місто невиліковних зомбаків.Палаєвська редактор- повний п….ц!Ото вже зовсім опустилися на дно!

  5. Буг вони не переплюнють, а так трохипацрни потішаться, навчать дівок без насоса колеса накачуквати і прикриють))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця