<

Ріст ціни на паливо: у Володимирі планують підняти тариф на перевезення у маршрутках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:24 | 17.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1077
/ коментарі 3

У Володимирі планують підняти вартість проїзду і міських маршрутних таксі. Це пов’язано із значним ростом пального.

Наразі плата по місту така, як і була раніше встановлена – 5 грн. Рішення про підвищення ще не приймали, – повідомив на брифінгу 16-го травня міський голова Ігор Пальонка.

“Перевізники написали листа ще перед війною, але через військові дії, його не встигли розглянути. Він сьогодні вже є неактуальним, зберігається у відділі економіки. Але всі просять, щоб ціну підняти”, – розповів мер.

Він зазначив, що проводились перемовини з іншими містами, такими, як Луцьк, Ковель та Нововолинськ, скрізь ситуація була ідентичною.

“Ми сьогодні маємо думати, щоб наші мешканці в першу чергу могли отримувати якісні послуги, не зважаючи на те, що сьогодні війна, і значно зросли тарифи на паливо. Адже дизпаливо було раніше по 28, а тепер – по 50 грн”, – додав Пальонка.

І хоч умовах воєнного стану заборонено піднімати тарифи, міська рада планує звернутися до військової адміністрації з відповідним проханням.

“Ми розуміємо, що всі сьогодні важко, воєнний стан, але можемо дійти до такої межі, що закінчаться ресурси у перевізників і не буде чим возити”, – зауважив міський голова Володимира.

Читайте також: Через дефіцит та ріст цін на пальне у Володимирі можуть виникнути перебої з маршрутними перевезеннями




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер