<

“Пиятиці бій” – депутати Володимир-Волинської міськради вирішили продовжити заборону продажу алкоголю вночі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 11.03.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

11 березня у Володимирі-Волинському закінчилась дія рішення Виконавчого комітету  про заборону продажу алкогольних напоїв з 20.00  до 08.00. У зв’язку з цим депутати проголосували за внесення доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів. Одним із пунктів включено і рішення “Про запровадження обмежень торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, вин столових у роздрібній торговій мережі”. А доки програма прийметься – виконком повинен кожен раз продовжувати дію свого рішення по даному питанню.

Проблема із алкоголем та його вживанням в необмеженій кількості гостро постала для Володимира-Волинського із початком нової хвилі мобілізації. Як сказав присутній на сесії заступник командира 14 ОМБР по виховній роботі Олександр Голубєв, частина не справляється із кількістю мобілізованих, які в нетверезому стані “шатаються” по місту. “На всю бригаду я один, хто займається моральним станом бійців. У військовій комендатурі в штаті – 5 осіб. Гауптвахти немає, в наряди таку масу людей не поставиш. Аби покарати за вживання спритного на кожного з 2 тисяч мобілізованих необхідно скласти відповідний акт, провести медичну експертизу. А хто їх на ту експертизу в такій кількості возити буде? А ці ж люди, які складають акти про виявлення порушень складають і довідки військовослужбовцям АТО. Оргтехніки не вистачає, кадрових офіцерів – також”, – розповів “БУГу” Олександр Володимирович.

Валентин Кошельник, депутат обласної ради та підприємець, у власності якого знаходиться найближча продуктова крамниця пообіцяв присутнім навіть без рішень міськвиконкому припинити продаж алкоголю вночі.

До речі, як повідомив нам комадир 14 ОМБР Олександр Жакун, основний склад бригади на даний момент перебуває на навчаннях на полігоні, звідки вони будуть переправлені на Схід. Отже, кохане місто може спати спокійно до… 8 квітня – тоді почнеться демобілізація і Володимир-Волинський знов накриє хвиля нічим не зайнятих колишніх військовослужбовців.

На сесію приїхав заступник координатора “Самооборони” Волині Сергій Рижков. Він підтримав ініціативу Костянтина Зінкевича щодо заборони продажу алкоголю вночі та поцікавився у депутата Мороза про стан справ із побиттям ним 2 людей. Руслан Мороз відповів, що суд його амністував. В свою чергу колишній регіоналівець передав звернення по справі побиття заступником голови райради Павлом Карпюком колишнього голову РДА Савчука нардепу Ігорю Гузю. Ігор Володимирович пообіцяв власноруч передати його новому обласному прокурору.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа