<

Поблизу Устилуга двоє сирійців намагались переправити іноземця в Євросоюз через Західний Буг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 12.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1143
/ Коментарі відсутні

Судитимуть двох сирійців, які намагались переправити колишнього земляка за 6 000 Євро через державний кордон поблизу міста Устилуг.

Окружна прокуратура Володимира скерувала до суду обвинувальний акт про вчинення 42-річним та 49-річним уродженцями Сирійської Арабської Республіки за попередньою змовою з корисливих мотивів незаконного переправлення іноземця через державний кордон (ч.3 ст. 332 КК України), йдеться у фейсбуці установи.

Слідство встановило, що чоловіки, нині громадяни України та жителі Київщини, за 6 000 Євро взялися допомогти колишньому земляку у незаконному переправленні у Євросоюз.

Зустрівши клієнта в Україні, у ніч на 10-те вересня 2021 року вони підвезли його до державного кордону поблизу міста Устилуга та надали засоби для перетину річки Західний Буг.

Старший зі спільників зобов’язувався зустріти нелегала у Республіці Польща та супроводити його до Німеччини. Проте за кілька годин порушника кордону затримали польські прикордонники.

Організаторів його незаконного переправлення у Євросоюз очікує суд.

Зазначають, що за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинену за попередньою змовою групою осіб із корисливих мотивів санкцією ч. 3 ст. 332 КК України передбачено покарання до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер