<

«Пільги дає держава? Хай і бабки дає», – Саганюк обурився на, те що пільги монетизують за рахунок міського бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 12.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Міський голова Володимира-Волинського висловив обурення, що на місцевий бюджет поклали монетизацію пільг для проїзду громадян у громадському транспорті.

12-го березня на оперативній нараді Петро Саганюк повідомив, що отримав лист про те, що монетизацію пільг на проїзд в громадському транспорті покладають на місцевий бюджет. Тобто, з місцевого бюджету повинні виділити для одного пільговика щонайменше 82 гривні на місяць для проїзду в громадському транспорті.

“У нас в місті 9 тисяч пільговиків. Хай скажуть де взяти гроші”, – сказав міський голова.

Начальник управління соцзахисту доповнив міського голову та повідомив, що законодавство, яке надає право безкоштовного проїзду не відміняють.

«Пільги дає держава? Хай і бабки дає», – підсумував Саганюк.

За словами міського голови із бюджету Володимира-Волинського для монетизації пільг на проїзд у громадському транспорті містян в рік потрібно виділити близько восьми мільйонів гривень.




коментарів: 5
  1. а хто зараз керує державою … Правильно -коаліція утворена з БПП , тобто президенська партія . А хто організувавав вибори місцевих депутатів від партії “Солідарності” , яка входить в БПП- ПРАВИЛЬНО -пан мер. Тобто це все одна компанія і тому чому жалітися і ображатися на когось як саме зеркало криве…

  2. і ще . Гроші в місцевому бюджеті знайти можна. Просто варто припинити депутатами і місцевими чиновниками їх розтринькувати …

    • Пане Жук , розберіться будь ласка , хочуть утеплювати садочок Зоряни Гузь на суму більше 5 мільйонів гривень !За такі гроші можна побудувати новий садочок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця