<

Перша весняна відправка строковиків до війська відбулася у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:29 | 5.04.2017 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

5-го квітня на строкову службу в українське військо від стін Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату відправили 4-ох юнаків. Усі хлопці – мешканці району.

План на весняний призов для Володимир-Волинського ОРВК становить 24 призовники. Сьогодні відправляємо 4-ох хлопців. Раніше на строкову службу відправляли набагато більше людей. Зараз же більш пріоритетною вважається служба за контрактом, але від строкової поки ніхто не відмовився. Відправляємо хлопців на обласний збірний пункт. Звідти їх вже направлять на службу у військові навчальні центри. Паску юнаки вже будуть їсти там. Хочу наголосити, що строковики не залучаються до участі в АТО, – повідомив військовий комісар Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату Руслан Яцій.

Побажали хлопцям сили й дали корисні настанови заступник міського голови Олег Свідерський, керуючий справами Володимир-Волинської райдержадміністрації Сергій Романюк, друзі, рідні та близькі.

З напутніми словами звернувся до молоді та благословив для виконання священного обов’язку настоятель Устилузького Свято-Вознесенського храму отець Юрій Здебський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця