<

Перенесли оприлюднення проєкту про зміну цільового призначення земельної ділянки під будівництво готелю у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 21.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
2116
/ коментарі 3

Оприлюднення проєкту будівництва по вулиці Драгоманова, 6 у Володимирі відбудеться 4-го серпня 2021 у приміщенні ЦНАПу о 14:30 в конференц-залі.

На вимогу громадськості, час надання пропозицій та зауважень щодо детального плану території земельної  ділянки, кадастровий номер: 070200000:01:001:1528 по вулиці Драгоманова, 6 у місті Володимирі-Волинському Волинської області для зміни цільового призначення земельної ділянки, продовжено до 3-го серпня, – повідомляють на сайті міста.

Активних мешканців просять надавати пропозиції у відділ містобудування і архітектури управління містобудування за адресою: вул. Устилузька, 17.

Відповідальний за прийом пропозицій заввідділом Киба Т,Я., телефон 3-49-54.  

Фото попереднього проєкту нового готелю по вулиці Драгоманова взяті із фейсбук-сторінки Володимира Музиченка.




коментарів: 3
  1. Виникає питання: нащо громаді цей готель і чия це буде власність? Не чув що готель на площі занадто переповнений.

    • Зрозуміло що це буде приватна власність. Хоче підприємець ризикувати вкладаючи гроші, давати робочі місця, сплачувати податки будь ласка, але з дотриманням норм і законодавства!

  2. Мешканців трьох будинків, які поруч виступають категорично проти побудови готелю біля їх домів, хочуть будувати будь ласка знайдіть інше місце та будуйте, збираються підписи на імя голови за ненадання зміни цільового призначення землі, чи послухае мер своїх виборців – побачим,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер