<

Пенсіонер з Володимира-Волинського підрізав сусіда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:52 | 20.08.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Конфлікт двох чоловіків у Володимирі-Волинському для одного обернувся лікарняним ліжком, а інший втрапив на лаву підсудних.

В квітні цього року близько 23 години вечора у під’їзді однієї з багатоповерхівок Володимир-Волинського двоє чоловіків взялися з’ясовувати стосунки, – пише Під прицілом.

Один з них був напідпитку, а тому й не міг стримати емоцій і під час суперечки штрикнув ножем у груди опонента. Але чи то розлючений пенсіонер промахнувся, чи то не мав наміру сильно ранити свого товариша, адже той відбувся лише подряпиною.

Згодом правоохоронці кваліфікували рану як легке тілесне ушкодження, вікдрили кримінальне провадження, а справу передали до суду.

В судовому засіданні розбишака повністю визнав свою вину, дав свідчення про обставини злочину, та щиро розкаявся.

Враховуючи всі обставини справи, а саме: вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння, що обтяжує покарання обвинуваченого, та враховуючи пом’якшуючі обставини, щире каяття підозрюваного та активне сприяння розкриття злочину, Володимир-Волинський міський суд виніс вирок, яким призначив хулігану покарання у виді штрафу в розмірі 1020 гривень. А також зобов’язав сплатити на користь потерпілого 2698 гривень матеріальної та 1600 гривень моральної шкоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця