<

Парковки на тротуарах Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 3.07.2016 / Володимир /
Перегляди
7
/ коментарі 2

Журналістом інтернет-видання “БУГ” було викликано поліцію на припарковані автомобілі, що перешкоджали руху пішоходів.

Практично кожного дня мешканці Володимира-Волинського стикаються зі свавіллям несвідомих водіїв, котрі нехтуючи правилами дорожнього руху створюють перешкоду як для інших транспортних засобів так і для пішоходів.

Неодноразово в соціальних мережах можна спостерігати картину, коли жителі міста скаржаться на горе-водіїв при цьому виставляючи фото порушень ПДР на громадський осуд. Проте, далі скарг в мережі Інтернет справа не просувається, адже здебільшого свідки правопорушень не викликають поліцію.

3-го липня близько першої години дня, журналіст інтернет-видання “БУГ” став свідком припаркованих на тротуарі автомобілів, що перешкоджали руху пішоходів. Про дане правопорушення відразу було повідомлено на 102.

За лічені хвилини прибув екіпаж патрульної поліції міста Луцьк. Оскільки водіїв на місці виявлено не було, то поліцейські провели фотографування номерних знаків правопорушників та подали в орієнтування.

Постанови за відсутності водіїв не складалися. Але поліцейські запевнили, що оскільки номерні знаки порушників передано в орієнтування, то тепер в будь-який момент при виявленні водія за кермом автівки-порушника буде виписано постанову про порушення правил дорожнього руху. Доказом в даному випадку слугуватиме фото здійсненне патрульними поліцейськими.

Нагадуємо, що понад рік тому громада Володимира-Волинського зверталась до місцевої влади з приводу облаштування достатньої кількості місць для парковки в центрі міста. Наразі прохання не виконано.

o6hLLHRbzBA




коментарів: 2
  1. Так в низу за капличкою е автостоянка,в нас народ такий, коли можна було б то в сам магазин заїхав, щоб з машини не виходити.

    • а представляєтє , що буде робитися в місті , якщо , не дай бог ,Верховна Рада підтримає звернення депутатів нашого міста про різке зменшення терміну переєстрації машин з польськими номерами в Польші, яке зараз триває 5 днів ,така кількість машин ( з польськими номерами) зразу зросте в декілька раз і тоді на тротуарах не тільки будуть паркуватися автомобілі ,а і будуть їздити .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця