<

Чутки над БУГом: Новим заступником голови Володимир-Волинської РДА може стати Роман Гук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 11.06.2015 / Володимир / /
Перегляди
33
/ коментарів 8

Після призначення головою Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталії Василець, перший заступник РДА, який тривалий час був єдиним керманичем виконавчої гілки влади в районі Володимир Собіпан пішов у відпустку. Наразі з’явилася інсайдерька інформація, що назад , на своє робоче місце Володимиру Михайловичу повертатися не буде куди, оскільки на його місце вже є кандидатура Романа Гука.

39-річний працівник Державної екологічної інспекції України Роман Гук, за інсайдерською інформацією, посяде досить відповідальне місце першого заступника голови Володимир-Волинської РДА. Документи на призначення цієї кандидатури вже є в облдержадміністрації. Нагадаємо, що дані портфелі розподіляє Кабінет Міністрів України.

Інформації про пана Гука – на даний момент не багато. Займається волонтерством у команді Костянтина Зінкевича. Нещодавно за досягнення ГО “Активіст” отримали Орден Народного визнання. Уродженець селі Хотячів Володимир-Волинського району. В місті Устилузі сім’я має свій бізнес. Має 17 років державної служби, був п’ять років членом Устилузького міськвиконкому.

Також, за достовірною інформацією, документи на звільнення Володимира Собіпана із посади першого заступника голови РДА також вже готові. Чи залишиться він у структурі виконавчої влади району – на даний момент не відомо.

uer1




коментарів: 8
  1. При янику була донецька прописка в пошанi а при Василець-п’ятиденська . А чого такий мужик i не служить?

    • нічого він не симпатичніший, в нього немає такої блискучої лисини та вусів

  2. Контрабандісти продовжують окупацію Володимир – Волинського регіону! В мери Устилуга піде Льоша (Лексус) Панасюк а його бос Костя Зінкевич в мери Володимира. Борусевич має стати начальником Устилузької митниці. турійські активісти придивляються до митниці в Ягодині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця