<

Нововолинськ і Володимир потрапили в список населених пунктів області, які лідирують за кількістю захворілих на COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 18.09.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Назвали регіони Волині, які лідирують за кількістю захворілих на коронавірус. Серед них – Нововолинськ, Володимир-Волинський та Володимир-Волинський район.

Про це йшлося у п’ятницю, 18-го вересня, під час брифінгу в ОДА, – повідомляє ВолиньPost.

Заступник директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка розповіла, що епідситуація з коронавірусом в області залишається напруженою, адже є тенденція до зростання. Ріст за тиждень становить 21%.

Нагадаємо, що за останню добу зареєстрували 96 нових випадків коронавірусу, 3 випадки завершились летально.

«Ріст захворюваності викликаний завершенням періоду відпусток, поверненням людей в організовані колективи та навчальні заклади», – каже Костирка.

Так, показник захворюваності складає 93,7 на 100 тисяч населення при базовому 40 на 100 тисяч. Найбільше хворих у Нововолинську, Володимирі-Волинському, Луцьку, Ківерцівському, Луцькому, Маневицькому, Володимир-Волинському районах.

Показник тестування становить 127 на 100 тисяч населення. Завантаженість ліжок не перевищує рекомендованого показника у 50%.

Надія Костирка додала, що 1800 випадків інфекції залишаються активними.

На сьогодні на Волині локалізували і ліквідували 80 спалахів.

Т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Людмила Тимощук повідомила, що на сьогодні в області 451 особа знаходиться на стаціонарному лікуванні, це – 47% заповненості лікарняних ліжок.

Людмила Тимощук запевнила, що суттєвих затримок з результатами ПЛР-тестування немає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер