<

Невідомі влаштували підставу з списком партії Ляшка на виборах до міської ради Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 16.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Невідомі “гумористи” влаштували підставу з списком партії Ляшка на виборах до міської ради Володимира-Волинського.

Вони створили несправжні список та поширюють в інтернеті. У нього вписали громадських активістів, які в партію не входять, та критикують чинну владу міста, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

“Справді відчувається що у нас в місті почалися вибори. Попередній осередок Радикальної партії розпущений. Списки зовсім не відповідають дійсності , хтось такий злий що не потрапив до попереднього справжнього списку? І вирішив той папірець з попки дістати?” – прокоментував список один з активістів Сергій Барщевський.

Нагадаємо, 11 вересня керівництво волинського осередку Радикальної партії Ляшка повідомило, що у Володимирі-Волинському колишні регіонали хотіли балотуватися від цієї політсили до місцевих рад.

Виявивши це, голова осередку прийняв рішення усунути з посад керівників міського осередку та вимагати їх виключення з партії.




один коментар
  1. Не знаю, з якого місця дістали папірець, але факт, що до радикалів лізуть ті, яких там немає бути. Власниця котеджів – Чайковська, володар приватного ЗМІ, “чесний” бізнесмен Залуський,його придворний фотограф Біянов,синок власниці магазину “Радуга та інші піявки. Чогось не видно серед цієї кагорти активістів, атошників, автомайданцівців, студентів, які хочуть змінити країну, і які мають право на це. Чайковська вже стільки років у владі, що вона змінила за цей час? А Залуський-інтригант що може змінити? Тільки свій достаток покращити.І де нові оьбличчя? Де радикальні зміни? А ця партія є досить потужною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця