<

Невдовзі острів на Риловиці у Володимирі-Волинському стане улюбленою рест-зоною містян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 24.07.2019 / Володимир / , /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

На острові, що на річці Риловиця у Володимирі-Волинському, завершили роботи з вкладання доріжок з бруківки. На цей рік у планах ще багато робіт, проте вже сьогодні видно великі зміни.

Нагадаємо, що на острові у долині річки Риловиця наприкінці минулого року почали втілювати проект облаштування рекреаційної зони, яка стане гарним місцем відпочинку для мешканців Володимира-Волинського.

Роботи фінансують за кошти, які нардепу Ігорю Гузю вдалося залучити із держбюджету, а також за кошти міського бюджету.

Станом на сьогодні вдалося розчистити русло, вирівняти ландшафт і прокласти доріжки, зробити «футляри» під електрокабелі.

«Прораховується можливість облаштування входу зі сторони вулиці Луцької та зі сторони багатоповерхівки. Крім того, сьогодні працюємо над окремим проектом вставнолення тут відеонагляду та системи поливу газонів”, – розповів БУГу перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

листопад, 2018-го року

Як зазначив дизайнер Андрій Гнатюк, найближчим часом, залежно від надходження коштів, планується завершити у рекреаційній зоні роботи зі встановлення вуличного освітлення, облаштувати малі архітектурні форми, встановити лавочки і урни, зробити центральний вхід у парк.

З висоти пташиного польоту добре видно, як змінився острів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер