<

Начальник Ковельського районного управління поліції володимирчанин Андрій Литвин розповів про особливості роботи на новій посаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:43 | 29.04.2021 / Володимир, Онлайн / , , , /
Перегляди
1409
/ Коментарі відсутні

На початку цього року, в зв’язку з децентралізацією, відбулися зміни у структурі територіальних підрозділів ГУНП у Волинській області. Начальником укрупненого Ковельського районного управління поліції призначили Андрія Литвина, родом з Володимир-Волинського району.

До призначення у Ковелі, Андрій Литвин очолював Горохівське відділення, працював у слідчому управлінні Волині, а у 2017 році керував Нововолинським відділом поліції.

В зв’язку з децентралізацією, Ковельський район значно розширився, сюди увійшли і Любомльський, Шацький, Ратнівський, Старовижівський та Турійські відділки та відділи поліції. Андрій Литвин розповів, як вдається співпрацювати і контролювати таку велику територію. Поділився, що значно допомагають у цьому офіцери громади, проте не у всіх ТГ вони ще працюють.

Одним із найчастіших порушень поліцейський назвав інтернет-шахрайства, коли довірливі люди переказують значні суми коштів за неіснуючі товари. Громадян закликають не сплачувати гроші наперед, купуючи товари в інтернеті, а лише після отримання товару.

Серед інших правопорушень, які найчастіше трапляються на території району, очільник Ковельської поліції виділив тілесні ушкодження, майнові крадіжки, крадіжки з проникненням, розбої та грабежі, викрадення транспортних засобів.

Одним із основних завдань на службі Андрій Литвин ставить відновлення довіри до правоохоронних органів, щоб люди не боялися звертатися до поліцейських та розуміли, що там їм зможуть допомогти.

Також хотів би кращого забезпечення умов служби працівників поліції, оновлення матеріально-технічної бази. Та прагне бачити у своїх підлеглих бажання до саморозвитку.

Запитували в Андрія Литвина і про те, як добирається щодня на роботу за понад 60 кілометрів від дому. Чи з розумінням ставиться його сім’я до так званої міграційної роботи чоловіка та графіка 24/7, ким хоче стати його син та де сам поліцейський бачить себе через 10 років.

Про це та про інше дивіться у відеоінтерв’ю з начальником Ковельського районного управління поліції Андрієм Литвином




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця