<

На вирішення термінових побутових проблем сім’ям загиблим військовослужбовців Володимира виділили по 10 тис. грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:04 | 18.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
400
/ Коментарі відсутні

18-го квітня у міській раді відбулося засідання комісії з соціальних питань по громаді Володимира.

На засіданні розглянуто сім питань порядку денного, що стосуються одноразових грошових допомог та надання фінансової підтримки громадянам різних категорій, повідомляють у фейсбуці громади.

За результатами 15-ти звернень жителів громади, 13-ом з них члени комісії погодили призначення одноразових грошових допомог на загальну суму 31 тисяча гривень.

Трьом громадянам, які звернулись щодо призначення одноразової грошової допомоги на лікування рідних та близьких, погодили виплати на суму 15 тисяч гривень.

Члени комісії підтримали чотири звернення щодо надання фінансової підтримки важкохворим та онкохворим дітям віком до 23 років включно, на що спрямують 30 тисяч гривень.

Під час засідання члени комісії погодили рішення щодо призначення двох одноразових грошових допомог на поховання у розмірі 1900 гривень.

Розглянувши звернення голови міської добровільної організації “Спілка Чорнобиль” щодо виділення коштів на статутну діяльність, члени комісії прийняли рішення щодо виділення організації з місцевого бюджету коштів у сумі 5 тисяч гривень.

28 сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, за результатом розгляду подання начальника управління соціальної політики, отримають матеріальну допомогу на вирішення невідкладних матеріально-побутових проблем, на загальну суму 280 тисяч гривень.

Додатково комісією вирішено виділити на допомогу п’ятьом багатодітним матерям з нагоди відзначення Дня матері, кошти у сумі 2500 гривень.

Розглянувши подання начальника Терцентру соціального обслуговування та голови ради ветеранів щодо відзначення грошовими преміями ветеранів з нагоди Дня перемоги, члени комісії вирішили відмовити у даній виплаті у зв’язку із ситуацією в Україні.

Нагадаємо: Сім’ям загиблих військовослужбовців з Володимира виплачуватимуть по 50 тисяч гривень




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця