<

На паливо для комунальних підприємств Володимира виділили понад 300 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 7.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
121
/ Коментарі відсутні

Із резервного фонду понад 300 тисяч гривень спрямують на паливо для комунальних підприємств громади Володимира.

6-го квітня міський голова Ігор Пальонка провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради Володимира, на яке винесли п’ять питань порядку денного, повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.

Під час засідання члени виконкому підтримали низку рішень. Зокрема, щодо виділення коштів з резервного фонду місцевого бюджету для забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств громади в умовах воєнного стану.

Таким чином управління інфраструктури отримає додатково 308 647 гривень на паливно-мастильні матеріали для КП «Полігон», КП «Управляюча житлова компанія», УВКГ та КП «Заріччя». Кошти у сумі 68 660 гривень виділять відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення   виконавчого комітету міської ради для забезпечення потреб у паливі ТМО та ЦПМД.

Внесли зміни у рішення виконавчого комітету міської ради «Про переведення ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Володимира у режим надзвичайної ситуації» та «Про затвердження Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і її посадового складу».

Ці зміни викликані тим, що режим надзвичайної ситуації на державному рівні продовжено до 31-го травня, а також у зв’язку із змінами у законодавстві щодо регіональних комісій ТЕБ та НС.

На засіданні виконкому позитивне рішення ухвалили і щодо припинення опіки над малолітніми дітьми та влаштування їх на виховання і спільне проживання у дитячий будинок сімейного типу, а також щодо надання матеріальних допомог сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, ООС на сході Україні та відбитті військової агресії російської федерації на території України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця