<

На потреби лікарні Володимира виділили 76 млн грн з місцевого бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 15.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
674
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на потреби ТМО, яке претендує на статус 4-го кластерного медзакладу в області, передбачили 76 млн грн на цей рік.

Відповідне рішення ухвалили депутати на сесії 3-го березня під час внесення змін до бюджету на 2023 рік. До слова, головна лікарка ТМО, яка за сумісництвом є депутаткою міськради – Тетяна Ващук, на даній сесії була відсутня, оскільки перебувала у відрядженні в штатах.

За передбачені кошти мають доробити ремонт приймального відділення, який розпочали у 2022 році, встановити сучасне обладнання ангіограф, що є умовами для надання статусу кластерності медзакладу. Також 3 млн грн передбачили на початкові роботи по створенню реабілітаційного центру для військових на базі “червоної лікарні” колишнього інфекційного відділення.

Відтак кошти для ТМО передбачили на наступні потреби:

Нагадаємо, раніше ми писали, що із 500 млн грн бюджету вільних залишків, на потреби військових та силових структур у Володимирі виділили майже 92 млн грн, на ремонт доріг – 163 млн грн, на техніку для комунальних підприємств – майже 18 млн грн, на заклади освіти та культури – 88 млн грн.

На які потреби громади розподілили решту частину коштів, читайте у наступних новинах.

Читайте також: у Володимирському ТМО відкрили нове хірургічне відділення




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер