<

На брифінгу мер Володимира-Волинського розповів про підсумки півріччя та ремонт місцевих доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 27.06.2017 / Володимир /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

27-го червня під час брифінгу міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк розповів, що його команда встигла зробити за перше півріччя 2017-го року.

“За попередніми розрахунками фінуправління, за півріччя буде перевиконаний бюджет міста. Роботи по основним об’єктам, які планували зробити уже виконанні або ж на завершальній стадії. Мова йде про заміну дахів у багатоповерхівках, асфальтування доріг та інші роботи з благоустрою. Завершився навчальний рік, розпочато ремонти у загальноосвітніх установах міста. Комунальні підприємства активно готуються до осінньо-зимового періоду. За сприяння погоди, усі заплановані роботи у місті будуть продовжуватись, адже коштів у міській казні достатньо”, – розповів Петро Саганюк

Зі слів мера, виконано і виконується багато робіт з асфальтування місцевих доріг. Так розробляється проектно-кошторисна документація з ремонту вулиць Небесної Сотні та Івана Франка. Також, зазначив мер, вже сьогодні буде підготовлено лист до Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області з проханням жорсткіше контролювати переміщення великовантажних автомобілів центральними вулицями міста, через які псується асфальтне покриття.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця