<

Митрополит Київський Онуфрій очолив Божественну літургію в Зимненському монастирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 25.09.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 4

24-го вересня , з нагоди молитовного шанування Святогірської Зимненської ікони Божої Матері, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в Святогірському Зимненському ставропігійному жіночому монастирі.

Предстоятелю УПЦ співслужили намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, митрополит Вінницький і Барський Симеон, митрополит Могилів-Подільський і Шаргородський Агапіт, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, єпископ Семятицький Георгій (Польська Православна Церква), єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Шепетівський і Славутський Євсевій, єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл, а також духовенство Володимир-Волинської єпархії та гості обителі в священному сані, – повідомляє Святогорський Успенський Зимненський ставропігійний монастир.

Блаженніший владика звернувся до пастви зі словом проповіді після читання Святого Євангелія.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

Традиційно після завершення Літургії був звершений хресний хід навколо головного храму обителі – Успенського собору.

Ігуменя Стефана подарувала Його Блаженству Зимненську ікону Божої Матері, в свою чергу Предстоятель підніс в дар ігумені та сестрам обителі статуетку святого рівноапостольного князя Володимира.

Насамкінець урочистостих богослужінь Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав духовенство та віруючих з престольним святом та благословив усіх.

25-14
25-12
25-9
25-8
25-6
25-5
25-1




коментарів: 4
  1. Дуже розкішно, чути за цим всім шелест купюр. Коли занад-то – це вже схоже на якийсь нікчемний маскарад. Кому це потрібно? Допоможіть краще інвалідам чи хворим.

  2. А я Наталю підтримую ,бо попи все роблять для свого збагачення і в храмах все меньше Бога ,а більше хрустких папірців .Не мішало би жирним попам почитати розділ де Христос розігнав торгашів із храму .

  3. Я був свідком, коли кілька років тому в Зимне приїжджав теж якийсь там Кирило, приїхало штук 5 джипів, повиходили з них прислужники і не кажучи ні слова взяли реально мішки і пішли до людей, а люди “віруючі”, які приїхали на автобусах один перед другим бігли і кидали не менше сотні, то це нормально?! Шо ж то за віру таку проповідують ці “святі”?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця