<

Модель, мама і співзасновниця «Креатив студіо» розповіла про традиції святкування Нового року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:09 | 15.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
3362
/ Коментарі відсутні

«Княжна Володимира», співзасновниця «Креатив студіо», багатодітна мама і організаторка культурних подій Олена Омелюх відразу після народження третьої дитини, донечки Ангеліни, повернулася до улюблених справ – викладати мистецтво дефіле у школі моделей «СS Models», зніматися в рекламі для місцевих магазинів, брати участь у заходах і тренінгах для представників громадського сектору.

Разом з кількамісячною донькою вони влітку вийшли на подіум фестивалю «Княжий», демонструючи колекцію автентичного одягу, чим викликали справжній фурор серед глядачів. Журналістка “Слово правди” Віталіна Макарик розпитала Олену про її «тигрячу» натуру та традиції святкування Нового року.

Як одну з найсильніших жінок міста, одразу запитали Олену про ставлення до «тигрових» принтів в одязі, адже їх досі сприймають неоднозначно.

«Мабуть, це той елемент стилю, до якого треба «дорости». Раніше взагалі не сприймала такі принти, а от нещодавно знайшла мамину сукню, приміряла – виглядає дуже стильно. Тому використовувати анімалістичні візерунки раджу, але в дозованій кількості», – каже Олена.

 Які ще риси символа прийдешнього року їй притаманні?

«Тигр – той, хто постійно в пошуку здобичі, щоб забезпечити сім’ю. От і я як багатодітна мама маю бігати і шукати, чим би то нагодувати всю сім’ю», – сміється Олена.

І одразу додає, що з точки зору гороскопів їхня родина – це справжній прайд, адже чоловік і один із синів – леви, а поряд з ними вона дійсно почувається елегантною і сильною тигрицею. Хоча у прогнози гороскопів та значення зодіакальних символів особливо не заглиблюється.

Втім, зізнається, будити в ній звіра не бажано: коли уривається терпіння, дає волю гніву.

«Найсильніше мене можуть роздратувати неорганізованість, непунктуальність, а ще коли в людей слова розбігаються з діями. Хоча в деяких випадках стараюся ставитися до цього терпиміше, або ж на майбутнє робити висновки про людей. А от за своїх дітей, як справжня тигриця, готова «порвати», якщо їх хтось ображатиме», – ділиться Олена.

Новий рік Омелюхи завжди відзначають разом з дітьми, і якщо збираються в гості чи в поїздку, беруть їх з собою. Цього року зустріли свято на Світязі, і мріють, аби в 2022 році вдалося вирватися на відпочинок.

«Роки пандемії нас усіх трохи «заземлили», але хочеться нарешті змінити картинку», – пояснює Олена. Куди саме поїдуть, ще не вирішили, але обов’язково всією сім’єю: «Я за те, щоб діти бачили світ, а не сиділи вдома, поки батьки мандрують».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця