<

Місцю для занять з молоддю бути: розпочали ремонтні роботи у приміщенні молодіжного простору «Вершина» у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 28.01.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1098
/ Коментарі відсутні

Після новорічних свят підвал, в якому займалися вихованці молодіжного простору «Вершина» у Володимирі, почали ремонтувати. Приміщення потерпало від постійних потопів через використання сусідами зверху каналізаційних труб не за призначенням.

Протирадіаційний підвал, де вихованці “Вершини” займаються спортивно-інтелектуальним та патріотичним розвитком, належить до комунальної власності міста. Відповідно, ремонтні роботи проводяться за бюджетні кошти ЖЕКу №1.

За словами керівника громадської організації “Зелений маяк”, яка займається патріотичним вихованням дітей та молоді, Руслана Бормового, у приміщенні міняють каналізаційні труби та роблять дві окремі гілки.

Коли заміну мереж планують доробити, підвал більше не затоплюватимуть сусіди зверху, бо в них буде інша мережа каналізації.

Завершення робіт планується в лютому. Після заміни каналізаційних труб, лідери організації зроблять візуальний ремонт: пофарбують стіни та наклеять інсталяції.

Фарбу для молодіжного простору та декілька будівельних інструментів подарували власники місцевого магазину.

Лідер Вершини Руслан Бормовий, вже звертався до БУГу з розповіддю про аварійне приміщення, яке постійно затоплює, та просив міську владу звернути на це увагу.

Клубу довелося призупинити свою роботу через проблему із затопленням, адже нове приміщення для занять знайти важко.

“Час від часу тренуємо з дітьми бокс у приміщенні тиру, проте на постійній основі нам зараз ніде займатися”, – розповів Бормовий.

На щастя, ситуація покращилась і юні патріоти невдовзі зможуть знову повернутися до занять.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер