<

Мешканці вулиці Сахарова у Володимирі скаржаться на жінку, яка тримає худобу в антисанітарії біля житлових будинків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 28.10.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
2700
/ коментарів 6

На вулиці Сахарова у Володимирі, де 21-го жовтня горіли складські приміщення, полум’я ледь не перекинулося на житлові будинки. Причиною цьому міг стати сарай з соломою, який привласнений нелегально однією з жительок вулиці, розповідають сусіди.

Починаючи з 2008-го року мешканці вулиці Сахарова скаржаться до міської влади на сусідку, яка тримає близько 30-ти кіз в антисанітарних умовах.

За словами сусідів, свійські тварини недоглянуті, від них віє неприємний запах, який просочується навіть через закриті вікна. Сарай з козами знаходиться за 5 метрів від житлових будинків, з нього постійно витікає гній, а відходи тварин випаровують речовини, які шкідливі для здоров’я.

Галина Альба, розповідають сусіди, тримає 27 кіз, раніше їх було більше. Коли до жінки навідувалась комісія, кількість поголів’я худоби зменшувалась, проте згодом знову зростала.

“Наша трьохрічна донька змушена рости на подвір’ї, де жахливий запах, сміття та гній, по якому повзають миші та щурі”, – пояснює жителька будинку навтроти сараю Галини.

У 2008-му, 2009-му та 2018-му сусіди жінки писали колективні заяви до міської ради з проханням допомоги у вирішенні конфлікту, проте “згладити” його вдавалося ненадовго.

Останньою краплею стала пожежа, яка зайнялася на складах, розташованих поряд з будинками та сараєм Галини. Сусіди стояли з відрами та вогнегасником над соломою біля сараю з козами, очікуючи що сухостій може зайнятися та полум’я охопить будинки.

“Горючі уламки долітали від складів на нашу територію. Ми вже зібрали речі першої необхідності, паспорти і готові були рятуватися від пожежі. Адже один подих вітру в нашу сторону і від соломи б зайнялося все”, – пояснюють сусіди жінки.

Окрім цього, гаражі та сараї, побудовані мешканцями Сахарова самовільно, створюють вузький прохід, через який не може проїхати пожежна машина. А це, як і склади соломи за п’ять метрів від будинку, є пожежонебезпечними факторами.

Сусіди Галини Альби просять звернути увагу на їхню ситуацію міську владу та пожежну частину.




коментарів: 6
  1. До чого тут сараї до пожежі? Можливо комусь вигідно відвернути увагу від ситуації з погорілим складами та справжньої причини пожежі? Це просто наклеп на Галину Альбу!!!

  2. В мотлоха з аліком дома грязніше, ніж у цьому доволі акуратному сараї.
    А ви кажете антисанітарія…

  3. Коли була пожежа всі боялися щоб сарай не загорівся, а коли прийшли журналісти то всі мовчали, тому як завжди мішає лише нам((((

  4. Наклеп на хорошу Людину!!! Від неї завжди віє добром!!!
    Кози чисті завжди, там завжди порядок. Це брехня все!!! Не робіть зла, повертається…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця