<

Коштом бюджету участі у Володимирі почали встановлювати нові лавочки у парку Гагаріна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 10.09.2020 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ коментарі 2

9-го вересня у Володимирі-Волинському розпочалася реалізація громадського проєкту-переможця голосування 2019-го року. Згідно з проєктом, у парку імені Юрія Гагаріна встановлять 12 лавок.

На придбання і встановлення лавок проєктом передбачено 98 600 гривень. Їх планують встановити орієнтовно за місяць, каже начальник управління ЖКГ та будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук.

За його словами, реалізація проєкту залежала від визначення карантинних зон по Україні – після того, як Володимир-Волинський вийшов в жовту карантинну зону – надали і “зелене світло” на встановлення лавок:

“Наразі встановили 4 лавочки з 12. Решта – в стадії завершення виготовлення. Після виготовлення буде встановлено. З майстром уклали договір ще у квітні, після цього він зайнявся підготовкою металічних елементів (якщо подивитися, то видно багато елементів ручної роботи) підготовкою дерева та кріплення”, – каже Віктор Фіщук.

Як зазначає авторка проєкту Інна Кожемяко, “лавочки матимуть високе сидіння, що дозволить людям з особливими потребами користуватися ними без додаткового навантаження”. Подекуди їх встановлять замість старих, а деякі стоятимуть у нових, визначених місцях.

9-го вересня у парку біля входу до школи №2 можна було побачити, лавки все ж актуальні і для школярів, і для людей похилого віку.

Замовляли лавки у селі Овадне Володимир-Волинського району, у місцевого майстра.




коментарів: 2
  1. Я звісно Вибачаюсь, займаюсь ковальською справою вже двадцять років. Та скільки не вдивлявся в фото, Небачу там ніоднієї кованої в горні деталі.!!! Все що робиться станком не являється Ручною Ковальською роботою.!!!
    Моя думка виходячи з Ціни просте відмивання державних коштів.!!!
    Я б й за половину тієї вартості зробив би ту кількість лавочок, й з такими ж елементами.!)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа