<

Комунальники просять володимирчан не викидати сміття в каналізацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:47 | 9.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Управління житлово-комунального господарства Володимира-Волинського просить мешканців житлових будинків не допускати потрапляння різного роду предметів та речовин в каналізаційні мережі.

Про це інформують на сайті водоканалу.

Для того, щоб ліквідувати такі засмічення, працівники УВКГ витрачають багато часу та сил. Бригада слюсарів аварійно-відновлювальних робіт змушена руками вигрібати весь непотріб, який скидають в унітази мешканці міста. Через засмічення працівники водоканалу постійно здійснюють виїзди для прочистки.

На фото – результати очистки мереж, здійсненої аварійною службою водоканалу 8-го квітня. Забився самоплинний колектор на вулиці Луцькій, до якого надходять стоки від житлових будинків №101/1, 101/2, 103, 105/1, 105/2, прилеглих вулиць Лесі Українки, Софії Ковалевської, Кармелюка та стоки від дитячого садочка №7. Це лише п’ята частина усього сміття, яке вдалося витягти назовні. Сьогодні ці роботи продовжуються.

Мешканців міста закликають цінувати людську працю і не скидати сміття до каналізації, адже це ставить під загрозу роботу системи водовідведення міста та чистоту навколишнього середовища.




коментарів: 2
  1. А якщо борщ, чи компот закис, то що в пакетику на смітник ? Чи 40 л бражки ? Може це все проціжувати ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер