<

Хотів переправляти контрабандні цигарки до Польщі: у Володимирі-Волинському затримали чоловіка за 600$ хабаря прикордоннику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 16.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

Громадянина України спіймали у Володимирі-Волинському “на гарячому” – під час передачі прикордоннику неправомірної вигоди у розмірі 600 доларів США. За ці кошти чоловік планував здійснити оборудку з переміщення контрабандних тютюнових виробів до Польщі.

Про це інформують на сайті Держприкордонслужби.

Заходи проводились у місті Володимир-Волинський спільною міжвідомчою групою у складі представників внутрішньої та власної безпеки по Львівському прикордонному загоні, слідчого відділу ГУ НП у Волинській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону та силової підтримки військовослужбовців підрозділу оперативного реагування «ДОЗОР» Держприкордонслужби України, в рамках кримінального провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». 

Наразі громадянина затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Проводяться першочергові слідчі дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення особі про підозру та обрання міри запобіжного заходу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця