<

Громади Володимир-Волинського та Іваничівського районів підтримали рішення Волинської ОДА, щодо обмеження пересування на вихідних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 11.04.2020 / Іваничі, Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

Зимнівська, Зарічанська, Устилузька, Оваднівська об’єднані територіальні громади Володимир-Волинського району, Поромівська ОТГ Іваничівського району та Іваничівська селищна рада підтримали рішення голови Волинської ОДА щодо обмеження пересування громадян на вихідні дні з 13:00 суботи до 06:00 понеділка.

Відповідні рішення громади оприлюднили на сайтах та у соцмережах.

Так, на сайті Устилузької ОТГ Володимр-Волинського району зазначили, що додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи впровадили на період карантину, зокрема  щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних та святкових днів з 11-го квітня з 13:01 суботи до 06:00 першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, починаючи з 11 квітня  2020 року) строком:

  • 11-12 квітня 2020 року
  • 18-20 квітня 2020 року.

Голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка у фейсбук повідомив мешканців, що від 11-го квітня на Волині вводиться особливий режим пересування.

“З 13:00 суботи до 06:00 понеділка прошу Вас не виходити з дому та придбати необхідні продукти та ліки заздалегідь. Сподіваюсь, що Ви поставитесь до цих вимушених заходів із розумінням, адже тільки об’єднавшись ми зможемо дати відсіч коронавірусній інфекції!(Продуктові магазини, аптеки та АЗС продовжують працювати із обов’язковим дотриманням карантинних заходів)”, – написав Пальонка.

Очільник Зимнівської ОТГ Вячеслав Католик у фейсбуці також повідомив жителів своєї громади, що рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконано рішення регіональної та районної відповідних комісій та вирішено запровадити на території Зимнівської громади додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів, а саме з 13:00 суботи до 06:00 понеділка.

На сайті Оваднівської ОТГ з’явилось розпорядження голови громади Сергія Панасевича від 10-го квітня №64 “Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину на території Оваднівської ОТГ”.

“Запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 13:01 суботи 11-го квітня до 06:00 хв 13-го квітня, та 13:01 суботи 18-го квітня до 06:00 21-го квітня 2020 року)”, – йдеться у документі.

Також посилення обмеження пересування громадян на вихідних підтримали і на сайті Поромівської ОТГ Іваничівського району.

Про особливий режим пересування людей повідомили й на сайті Іваничівської селищної ради.

“Починаючи з 11-го квітня, у вихідні дні на території області вводиться режим максимального обмеження пересування!
Зокрема, з 13:00 суботи до 06:00 понеділка просимо жителів громади не виходити з дому без нагальної потреби та заздалегідь придбати необхідні продукти та ліки.

Додаткові обмежувальні заходи прийняли, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, мешканців Нововолинська та Володимира-Волинського також просять дотримуватись обмежень та не виходити на вихідних із дому без потреб.

10-го квітня стало відомо, що голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко ввів режим максимального обмеження пересування на у Волинській області на вихідні.




коментарів: 6
  1. Поясніть мені, бо щось не розумію цих коломийок. ГОЛОВА ОДА (!!!) вводить РЕЖИМ обмеження пересування на вихідні, а громади, як при совкові дають своє “адабрямс”. Вводить режим і одночасно просить. При введенні режиму не просять, а зобовязують і не “царскоє ето дело” голови ОДА його вводити бо е стосується обмеження свобод громадян.. Але може я щось не доганяю в зеленій політиці?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця