<

Громадськість Володимира-Волинського запрошують до спільної інспекції вулиці Ковельської

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 9.05.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 9

10-го травня до Володимира-Волинського приїдуть чиновки із Волинської ОДА інспектувати вулицю Ковельську після ремонтних робіт.  До участі в інспекції запрошують жителів міста та анонсують, що зустріч відбудеться об 9:30 ранку на центральній площі міста.

Нагадаємо, що 15-го березня відбувся робочий візит першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука та помічника народного депутата України Ігоря Гузя Андрія Бокоча до керівників структур, котрі відповідають за ремонт вулиці Ковельської. Саме на цій зустрічі було домовлено про візит керівника Департаменту інфраструктури при Волинській ОДА Івана Мирки та керівника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака.

Додамо, що  після перших травневих дощів у соціальних мережах, користувачі із Володимира-Волинського оприлюднюють відео та фотографію із “річками” на щойно відремонтованій дорозі.

Зазначимо, що ремонтувати вулицю Ковельську розпочали ще у вересні 2016-го року. Замовником робіт виступила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Загалом на ремонт дороги по умовах спіфінансування трьох бюджетів виділили понад 6 мільйонів гривень. За результатами проведеного тендеру роботи виконує підрядна організація із Турійська “Аміла”.




коментарів: 9
  1. Це не дрібниці, просто якщо вода стоїть і не сходить то вона поступово просочується в покриття та під нього а потім при настанні морозів просто підірве той новенький асфальт, і… наша пісня почалася знову!

  2. Невже знову ця гребана Аміла буде переробляти ,прийду посміятися з цих “дорожників”.

  3. Прости мене, Боже, за мої помисли.Бо дуже вже хочеться комусь із замовників та підрядників натуцяти по ..бальнику за ту Ковельську.Це ж скільки, безтолкова та бездарна сволота змарнила державних та людських грошей, не говорячи вже про нерви. Хлопці, спитайте тих мирок конкретно, скільки вони за ту шкоду отримали від колишнього митника.

  4. До речі, пані головний прокурор нашого міста. Щось довго ви мовчите.Чи не пора вже “передати вітання” своєму турійському землякові?

  5. Люди добрі! Не пропустіть момент поставити усе та усіх на свої місця. Крик душі : бо відверто наші важкою працею і навіть життям зароблені гроші вироблені. Далі договору, відкат, брак та брехня. Поночі укладали асфальт, щоб люди не бачили і очі не видерли. По три години вантажні асфальтом машини стояли. А потім вкладали холодний асфальт злегка підігрфвши просто в бруд, болото і сміття. А розкришене під бордюром місиво лопатою скидали на бік. І все на очах в навчальні, то ччи як там ту пані величати. В Турійська Аня Микитюк керувала вкладатипрямо у воду. А тут інша чудмла. Що не бачила, що ніч наступає? Ні відтягували до ночі,щоб брак менше бачили

  6. НОВИХ БОРДЮРІВ НЕ ПОСТАВИЛИ, А НАВАЛИЛИ АСФАЛЬТУ ЩО ТЕПЕР ІХ НЕ ВИДНО, ЗА РІВЕНЬ З ТРОТУАРОМ.ЛЮБИЙ НЕОБЕРЕЖНИЙ РУХ І МАШИНА ВЖЕ НА ТРОТУАРІ МОЖЕ НАКОІТИ ЛИХА…по всім стандартам 10см бардюри не відповідають безпеці дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця