<

Голосувати за законами совісті, а не як скажуть згори: педагог з Володимира Тетяна Дьоміна поділилася планами на депутатство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 21.08.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

Чесність, порядність, справедливість і принциповість – це основні поняття, з якими має асоціюватись українська політика. У цьому переконана вчителька і журналістка Тетяна Дьоміна, яка балотуватиметься у депутати Володимир-Волинської міської ради від політичної партії «За майбутнє».

Свою позицію Тетяна Дьоміна розповіла 15-го серпня під час представлення команди «За майбутнє» у Володимирі-Волинському. 

«Чесність, порядність, справедливість і принциповість – це ті основні поняття, з якими має асоціюватись українська політика. Політика в Києві, області, місті.

Проте, гадаю, ні для кого не секрет, що наразі в усьому, що стосується політики, є більше негативного відтінку. Ми це бачимо і в новинах, і в коментарях», – зауважила Дьоміна.

Вона запевнила, що незважаючи на молодий вік, має чітке розуміння вирішення багатьох проблем.

«Під час спілкування з людьми, думка яких була для мене важливою, і обговорення з ними пропозиції і перспективи балотуватися, більшість з них мені казала: «Ти занадто добра, може тобі не треба туди?». Я вважаю, що потрібно.

Чому? Бо, на щастя, чи на жаль, у свої 26 років, маю досвід і чітке розуміння й бачення проблем міста.

Я добре знаю, з якими проблемами стикаються діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти та діти з особливими освітніми потребами. Знаю проблеми нашої освіта, бо ж працюю педагогом школи-ліцею, колишньої школи-інтернату», – зазначила представниця команди.

Тетяна Дьоміна зазначила, що працюючи вчителькою, стикалася з тим, що влада не вміє чути. В таких ситуаціях вона порівнювала цих людей зі справжніми управлінцями, які є в команді «За майбутнє».

«Ми зіткнулися з тим, що влада не вміє чути. Не вся. Окремі представники. Коли на зборах ти з ними говориш, а вони кажуть: «В мене закінчився робочий час. До побачення!» – це не виглядає адекватно і не є нормально.

В такі моменти я порівнюю таких людей, які займають керівні посади, зі справжніми управлінцями, які є в цій команді».

Вона висловила сподівання, що потрапивши в мерію, зможе голосувати, дотримуючись законів совісті і дбаючи про місцевих мешканців. Адже для неї це дуже важливо.

«Сподіваюся, що зможу голосувати за своїми принципами, за законами совісті й за тим, як буде краще людям, а не за тим, як наказують зверху.

Мені б хотілося, щоб люди по завершенні каденції дійсно побачили, що обранці боролися за майбутнє», – наголосила Тетяна Дьоміна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер