<

Фото дня: у центрі Володимира продовжують їздити вантажівки, всупереч заборонним знакам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 1.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2609
/ коментарі 4

Попри попередження зі сторони міської влади Володимира про штрафування водіїв вантажівок, які їздять у заборонених місцях, потік габаритних автомобілів не припиняється. На виїзді з вулиці Ковельської до центру 1-го липня вкотре була помічена вантажівка.

Боротися з цим міська влада планує з цим за допомогою камер спостереження, які мають встановити на вулиці Ковельській, а на Луцькій – вже облаштована. Але виникає питання, чи достатньо цього, можливо варто залучити ще патрулювання поліції?

Нагадаємо, водіям фур варто рухатися об’їзними дорогами, а для доставки по місту розвантажувати товари у менші автомобілі.

Штраф за порушення дорожнього знаку 3.3 “Рух вантажних автомобілів заборонено” складає 340 грн.

Нагадаємо, Останнім часом на центральних вулицях Володимира помітили збільшення кількості вантажних автомобілів




коментарів: 4
  1. Та поставте камери ,невже так дорого ,чи асфальт легше ремонтувати ,та й поліція за щось гроші отримує ,то нехай працює .

  2. Вказівні знаки з напрямком руху, на Львів, на Луцьк, на Ковель і т. Д. Познімали, залишили тільки забороні. А як людина не місцева за кермом тої вантажівки має їхати, коли навігація веде через місто?

  3. Щеб поліція навчилаб ,,роверистів,, іздити по правелам на дорозі і що дляних пішохідні тротуари?.А то летають як хочуть тож пострадати можуть і самі та іхні апоненти.Трохи контролюйте іх будласка аманцем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер