<

Двоє жителів Володимир-Волинського поцупили запчастини до комбайну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 19.03.2015 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці встановили крадіїв комплектуючих до комбайна. Запчастини злодії поцупили з подвір’я місцевої жительки, чим завдали потерпілій збитків на понад півтори тисячі гривень. Крадені речі збули за 400 гривень. В такий спосіб двоє товаришів «заробили» тюремний строк.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звернулася жителька одного з сіл району. Жінка повідомила: невідома особа викрала запчастини до комбайна, – йдеться на офіційному веб-сайті УМВС України у Волинській області.

Працівники міліції встановили причетність до скоєного злочину двох жителів району. Вночі чоловіки на автомобілі під’їхали до будинку потерпілої і зайшли на подвір’я. Побачивши запчастини до комбайна, спритники завантажили їх у багажне відділення. Наступного дня крадене збули за 400 гривень.

Працівники слідчого відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області за вказаним фактом розпочали досудове розслідування, передбачене частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодіям загрожує до п’яти років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер